Ügyfélszolgálat autoDNA

Kapcsolatfelvételi űrlap

Kérjük, küldje el üzenetét a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével.

 • Ügyfélszolgálat

Üzenetet küldése.

Ha kapcsolatba szeretne lépni velünk, akkor töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot és válassza ki a kívánt témát. Adja meg az e-mail címét is, melynek köszönhetően képesek leszünk felvenni a kapcsolatot a kérdéseivel vagy javaslataival.

Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot a technikai ügyfélszolgálati csapatnál.

Kérjük, adja meg e-mail címét is, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel a probléma kapcsán. Ha lehetséges, kérjük, küldje el nekünk a dokumentum fényképét az alvázszámmal együtt; győződjön meg róla, hogy a szám láthatóan látható. Ez megkönnyíti a bejelentett probléma azonosítását.

Ha kapcsolatba szeretne lépni velünk, akkor töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot és válassza ki a kívánt témát. Adja meg az e-mail címét is, melynek köszönhetően képesek leszünk felvenni a kapcsolatot a kérdéseivel vagy javaslataival.

A kapcsolatfelvételi űrlapunk nagyszerű módja annak, hogy elmondja nekünk, hogy partnerünk szeretne lenni.

Szeretne velünk együttműködni? Ha igen, írjon nekünk. További részletekért lépünk kapcsolatba.

Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, hogy az ügyfélszolgálati csapat megoldhassa a problémát.

Kérjük, adja meg e-mail címét is, hogy kapcsolatba léphessünk a problémával.

Ha szeretne kapcsolatba lépni velünk, töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, és válasszon egy olyan témát, amelyről érdekel. Adja meg az e-mail címét is, melynek köszönhetően képesek leszünk felvenni a kapcsolatot a kérdéseivel vagy javaslataival.

Az Ön e-mail címe
e-mail
Az Ön üzenete
A probléma megadása
 1. Az adatok kezelője az AUTODNA Sp. z o.o., címe Łódź, Obywatelska utca 128/152 , 94-104 Łódź, Regisztációs szám no. 0000349742, NIP (Adószám): 5492391545, REGON (Cégjegyzékszám): 121164104. Kapcsolatfelvétel: kapcsolat@autodna.hu.
 2. Az Ön személyes adatait ezért haszáljuk fel:
  1. A Felhasználói fiók szolgáltatását az Adatkezelő szolgáltatásban nyújtja, az elfogadott szabályzatban foglaltak alapján(paragrafus 6. 1 bekezés b) az Adatvédelmi Irányelvek szerint.) ezen szolgáltatások nyújtásának teljes időtartama alatt, egészen a Felhasználói fiók szolgáltatásból való törlésének pillanatáig;
  2. főként az adó- és számviteli törvény rendelkezéseiből fakadó kötelezettségeink teljesítése (Paragrafus 6.1 bekezdés c) az Adatvédelmi Irányelvek szerint) és törvény által biztosított időtartam alatt;
  3. az általa végzett cselekményekhez és szolgáltatásokhoz kapcsolódó esetleges követelések megállapítása, kivizsgálása vagy védelme az AUTODNA Sp. z o.o. – a GDPR 6. cikk 1. szakasz f) pontja alapján a követelések biztosításához fűződő jogos érdekünk érvényesülése érdekében, a jogsértésekre vonatkozó jogszabályokban meghatározott időtartamon belül.
 3. Az Ön személyes adatainak címzettjei lehetnek az Adatkezelő által használt információs rendszereket biztosító és támogató felek, valamint az Adatkezelő aktuális tevékenységéhez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtó felek – a személyes adatok kezelésével megkötött megbízási szerződések alapján, és biztosítják a vonatkozó jogszabályok alkalmazását. technikai és szervezési intézkedések, amelyek biztosítják a fent említett felek, valamint az ilyen adatokhoz való hozzáférésre feljogosított hatóságok a vonatkozó jogszabályokkal összhangban az adatvédelmet.
 4. Ön jogosult az alábbiakra:
  1. hozzáférhet adataihoz, helyesbítheti azokat, töröheti és korlátozhatja az adatkezelést, átadhatja adatait és tiltani az adatkezelést;
  2. panaszt nyújthat be személyes adatainak feldolgozásával kapcsolatban a felügyeleti hatósághoz – a lengyel adatvédelmi biztoshoz, ha úgy gondolja, hogy személyes adatainak feldolgozása sérti a GDPR előírásait.
 5. Személyes adatait harmadik félnek vagy nemzetközi szervezetnek nem adjuk át.
 6. Személyes adataira nem vonatkozik automatizált döntéshozatal, beleértve a profilalkotást sem.
 7. A személyes adatok megadása szükséges a fiók létrehozásához a https://afilio.autodna.hu/
Ügyfélszolgálat: Hétfőtől péntekig dolgozunk, 9: 00-17: 00

A cég elérhetősége

contact icon contact icon

autoDNA sp. z o.o.

ul. Obywatelska 128/152 94-104 Łódź

KRS: 0000349742; NIP: 5492391545; REGON: 121164104

kapcsolat@autodna.hu